MY FAMILY

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Friday, November 11, 2011

SUAMI N JUSMATE

hehe..bukan nak hubby kurus tp nk die sihat..Coz berat cpt naik, turun nye amat payah..
so pk punye pk..try la beli jusmate utk suami..die pn minta mcm tu coz org yg metabolisma rendah ni amat susah nk turun berat bdn..tgk.hubby xdela mkn sgt tp xde mkna nk turun..dulu ada turun smpi 90 kg..then tiba2 cek dh 100kg..terkejut..
skrg ni try jusmate,ari tu testing beli satu..aduii mhl rm 170 gk then turun 5 kg..kira okla..
tp amat ketat gk pmakanan die coz nasi jgn sentuh kalo nk cpt la turun heheh..cian tgk hubby..tp nk wt mcm mana,biar die turun dulu berat then maintain je..dhla belah die byk penyakit-jntung la-drh tggi-kncing manis...so ape2 pn kne mula skrg..xpela mhl ckit pn asal berkesan ..emm

4 comments:

mygoldpen said...

syam, berkesan ek jusmate tu?aku nk belikan tuk suami aku gk..badan die makin naik, risau aku :(

SYINA*MAZLAN said...

jusmate tu die buat rasa x lapo je iza..tp apa2 pn ne pntang n thn mkn gk..mmg laki aku elak mkn nasi skrg..satu kotak average turun 5 kg la..

she-G said...

lho..nape tak suh saya belikan...saya ahli(bocor rahsia) dapat la 150 satu pek...hahaha...tp ok la..saya penah try dulu sekotak..lau org y berat die over mmg cpt la turun..lau lemak tak banyak...tak turun mana gak..saya dulu 75 turun ke 65..sbulan lebih..hehehe..tp makan kene kawal la

SYINA*MAZLAN said...

LA YEKE..ARI TU SAJE TEST JE ..NI HUBBY DH JD AHLI LA HUHU..