MY FAMILY

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, December 30, 2008

HKL


Syg Hazim-ibu doa moga kembali sihat


Gmbr ni sy snap mase g melawat(dh xde tiub)




Gmbr ni ina kasi -lps operate



Gmbr dr ina gk -bendalir darah+nanah kuar ikut tiub tersebut


Awal muharam ari tu,sempat menjengok ina di hkl..Sy g ngn hubby n darwisy ..Tp hubby n darwisy x melawat sekali coz tkt darwisy jgkitkan selsema kat anak ina lak..bhy tu coz anak ina masih lg lemah..Kira-kira sejam gk luangkan masa di wad tu..mcm2 benda cerita smpi satu thp sedih lak bile tgk hazim menangis coz ina letak air pd badan die..Xleh tul tgk budak2 nangis ..Sadis tul..
Nnti pic kite letak later k..em arap hazim sihat semula..Ibu sntiasa doakan kesihatan hazim k.

P/s : suke tgk hazim gelak2 kt ibu em darwisy belum leh lg nk gelak2..baru senyum-senyum je hahha..

Sunday, December 28, 2008

Majlis Cukur Kaseh


Ibu yg posing lebih kan hahha


Otai n aimi bile lg hhuhuhu



Ibu-ibu n bakal Ibu????


25/12 yg lalu,kami dijemput ke rumah maria n amad di damansara damai..Majlis diadakan sempena masuk umah baru,cukur jambul kaseh dan majlis kesyukuran mak gec yg baru balik dr menunaikan haji di mekah..

Wednesday, December 24, 2008

Kecewa bercampur Syukur

1.Kecewa coz xdpt kpli (bergenang jap mata ini)

2.Syukur ke hadrat illahi memberi rezki anak utk ayah darwisy coz ayah darwisy dpt tawaran kpli..
Dan paling pnting ayah darwisy tidak berjauhan ngn kluarga coz kursus kpli hanya di area kl -bandar tun razak..dkt kot dr umah ni

3.Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah

Monday, December 22, 2008

Wedd ami n otai



lame tul nk tggu gmbr tawen diorg ni hhuhu..Amboi bagai pinang dibelah-belah..Lawo nyer hehe

Sunday, December 21, 2008

Darwisy di klinik


senyum la pulak hehe


Ne rawatan sonotron coz selsema

Bila Ibu dan Umi bertemu





Ala tomeinya anis n darwisy ni hehhe..Gmbr ni snap mase kawen kak ti ari tu..mmg dh plan ngn ct nk jupe di sana..Walaupn singkat pertemuan tp mmg beshh hhehe..Tima kasih umi kasi baju tdo orange kt darwisy huhu

Monday, December 15, 2008

Berjalan Di A famosa Resort




Ari sabtu lps (12-12/08) ,family sy g bercuti di A famosa Resort..Kitorg sewa satu banglo 4 bilik emm siap ade kolam renang..Best sgt cuti-cuti malaysia kt citu coz ramai yg join..Sakan budak2 mndi kolam almaklum xde kolam renang kt umah yg ade hy kolam ikan jer huhu..Pic will update later la k.



p/s suke tgk darwisy mndi kolam..Darwisy dh genap 3 bulan ari ni hehe

Friday, December 5, 2008

LAWAK SEIIIII

video


video

p/S SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA HAJI UTK SMUA KWN2 KU..

Monday, December 1, 2008

Kerisauan Melanda

Risau sapa nk jg darwisy..Buat masa skrg ,cu yg jg darwisy..Tp lps sebulan sape yg akn ambil alih jg darwisy.Buat pengetahuan smua,mak sy dh upah maid indon utk jg darwisy tp rase berat sgt nk lpskn die jg..Mybe coz maid tu br kawen n xde anak lg..Mybe aku risau dibawa lari n risau dgn byk isu2 yg kite bc dlm surat khbr n mcm2 lg..So,aku amik kptusan utk search nursery tp hasilnya

Nursery pertama - bilangan kanak2 yg dijaga agak ramai dlm belas2 gitu tp baby dlm 2 bulan xde lg..
Nursery kedua - bilangan anak yg dijaga dalam 8-10 org n 5 baby(antara 4bulan ke atas).Kalo aku anta darwisy,die merupakan yg termuda..Dan paling terkejut ,hanya 2 org penjaga shj..So imagine la..
Nursery ketiga - bilangan budak yg dijaga dlm 6 org(umah apartment) dan tiada baby yg dijaga buat masa ini ..

P/s teringat Mak Cak(adik bongsu ayah aku),die bgtau aku yg kite terpaksa redha je anak2 dijaga oleh nursery..Nak tak nak kite ne pk positif n harap tiada ape bnda buruk yg berlaku..Aduss cmne tu