MY FAMILY

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Sunday, July 26, 2009

25 JULY 2009 -BESDAY-

Seharian menunggu lafaz ucapan selamat hari jadi dr suami tercinta..Mau sakit jiwa menunggu nya,Last2 senja masa nk mandi..Kad digantung di almari..Ceh,nasib baik igt..kalo tak igt mmg nk kena ni..Malam tu,kitorg mkn di Kenny Roger..Em sedap sgt..hingga menjilat pinggan..darwisy mmg kuat tul mkn mlm tu..Thanx hubby ku men'celebrate besday istri nya ni..heeheh



kad buatan hubby-sejak masuk kpli ni ,kreatif lak die ni..i really terharu ok

Okla enjoy this pic k :-

My Darling


My sweet family

Licin..sedap hingga menjilat pinggan..
Add Image

Saturday, July 25, 2009

Opah o...Opah

buai opah beli..Mula2 bukan main sonok lg darwisy..lame2 bosan lak die hehe..Cian opah,die dh xnk naik dh buai tu heheh

Monday, July 20, 2009

Latest pic n video

Ct salmah asked me to put some latest pic of darwisy..So ct enjoy this pic n also video k..





video

Wednesday, July 15, 2009

Mintak-mintak

Ari ni ade mesyuarat berkaitan hari kebangsaan kat sekolah..Malas la nk gi..mintak2 nama ku xnaik lg cm meeting mggu lps hahhaha...

Friday, July 10, 2009

LAME x UPDATE

Dh lame gile x update blog..emm byk nk cite tp ms xde sgt.nk kate keje kuat,xdela sgt..keje setgh hari tp pnt gk coz kebanyakan masa sesi ptg..rase cm lemah je..kalo sesi pagi i like hehe..cpt je dh blik n leh rehat2..Tp minggu ni cpt tul berlalu,wah sgt beshh cuti sabtu ahad..
Em sekolah tmpt sy keje ni ade masalah dgn guru besar nya..Semua cikgu xsuke guru besar citu..Garang n jht..Tp wt ms ni die takde lg wt hal ngn aku..Disebabkan cikgu2 citu byk mgumpat pasal die n cite perangai die..Aku seboleh2 mngelak berjumpa die..Malas2 la..smpi meeting pn kekadang terlepas pandang je ..Igtkan die x perasan,kantoi ari tu..Dalam meeting baru2 ni,nama aku disebut-konon GB(guru besar) nk perkenalkan aku kat semua guru,alih2 aku xdtg dat day..Esoknya ramai cikgu tanya,nape xdtg meeting..kantoi kantoi..Byk nk cite psl perangai GB ni,aku ni pasang telinga je kalo ade gosip2 liar..kira up to date la gk..kekadang ade je guru dtg bercerita tanpa diminta..Tp ok gk,beshh bergosip ni ..i like..
Ari tu,masa aku ne jaga dak pra sekolah,GB dtg n die nmpk budak pra sekolah pakai tudung ala2 indon.Die trus cabut tudung budak tu..Aku tersentap gila tgk..Patut ke cmtu..Cian budak tu terkebil2 tanpa tudung..Jht x jht..GB ni mmg anti ngn tudung ala indon ni,even guru sebole x nk diberi pakai tudung cmtu..Gilak..Em ustazah lak die suh pakai tudung labuh..Skrg kn ustazah muda agak bergaya..Diorg still bertudung bwh dada cume pakai tudung bawal la,indon la n mcm2 fesyen-ala ustz bahiah..Si GB ni otak mereng..die bole ckp,sy tak kan panggil awak ustazah selagi tak pakai tudung labuh..Byk lg kes nye..tp ckp la itu je sy leh cite..wt sakit ati je..
Tp yg ptg die x gnggu aku wt keje..:->